Overzicht Maria Galland - Beautysalon by Pascal

Ga naar de inhoud
Het verhaal achter het merk Maria Galland Paris
Professioneel huidverzorgingsmerk Maria Galland Paris, geïnspireerd en opgericht door een Parijse cosmetica-expert die ook een gepassioneerde danseres was, biedt sinds 1962 een holistische schoonheidservaring.
Copyright Maria Galand
Een vrouw met een unieke visie op schoonheid

Maria Galland, een vrouw uit Parijs met een uitgesproken charisma en oogverblindende persoonlijkheid, streefde haar ultieme droom na: schoonheid onthullen in elke vrouw en op elke leeftijd.

Ze richtte haar eigen laboratorium op en combineerde de nieuwste bevindingen van dermatologisch onderzoek met ongeëvenaarde cosmetische expertise. Het doel was om de grootste geheimen, functies en processen van de huid te verkennen.
Meer informatie over Maria Galland?
Klik hier om naar de corporate website te gaan.
Kllik hier om een promotiefilmpje te bekijken.
Copyright Maria Galand
De huid, een spiegel van onze levensbalans

Als pionier op het gebied van professionele schoonheidsverzorging geloofde ze niet in het concept van huidtypes. Integendeel, ze betoogde dat de huid van elke persoon een unieke geografie heeft met specifieke behoeften die een individuele reactie vereist.

Maria Galland Paris gaat daarom niet over selectieve behandeling die alleen gericht is op het verlichten van zichtbare symptomen. In plaats daarvan kijken we naar de huid met een schoonheidsdiagnose die alle aandoeningen tussen de balans van de huid en de balans van het leven identificeert en in aanmerking neemt.

Een unieke benadering van schoonheidsverzorgeing

Maria Galland Paris is ervan overtuigd dat schoonheid voortkomt uit de symbiose van drie complementaire gebieden en heeft een holistische benadering van schoonheid gecreëerd.
MÉTHODE

Behandelingen op maat met direct effect
- voor elke vrouw

Maria Galland heeft op maat gemaakte behandelprotocollen ontwikkeld die uitsluitend gebaseerd zijn op de professionele handen van de schoonheidsspecialiste, zoals de legendarische behandeling MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE.

Het is kenmerkend voor de behandelingsexpertise van het merk en wordt beschouwd als een ongeëvenaarde benchmark in de wereld van professionele huidverzorging.
BEAUTÉ

Uitzonderlijke producten,
resultaten op lange termijn

Maria Galland Paris heeft een symfonie van zeer effectieve producten voor thuisgebruik ontwikkeld die de effectiviteit van behandelingen in het Cosmetisch Instituut intensiveren.
Onze professionele producten combineren voortdurend het beste van wetenschap en natuur voor innovatieve formuleringen met onweerstaanbaar sensuele texturen.
ACTIVE

Life Balance: een filosofie
die verder gaat dan levensstijl

We hebben zes belangrijke aspecten van een moderne levensstijl geïdentificeerd die de schoonheid van de huid beïnvloeden: slaap, stress, voeding, lichaamsbeweging, hormonen en het milieu. Samen vormen ze de Life Balance Pillar van Maria Galland Paris. Het Life Balance-aspect vormt een aanvulling op de effectiviteit en zorgresultaten van onze professionele cosmetische behandelingen en producten door gepersonaliseerde individuele aanbevelingen aan te bieden die gemakkelijk in het dagelijks leven kunnen worden geïntegreerd.
Wij verwelkomen u graag in onze beautysalon!
Als officiële partner van Maria Galland laten wij u graag - tijdens onze behandelingen - kennismaken met haar mooie en veelzijdige productlijn. Alle producten zijn bovendien in onze salon verkrijgbaar.

Graag tot binnenkort!
Terug naar de inhoud